10.11.11

Bunyi BBM ,

"Kring kring"
"Kring kring"

Cubaan pertama.

"Kring kringg"
"Kring kringg"

Cubaan kedua.

"Kringg kring"
"Kring kringg"

Takada si penerimanya,
jadi aku pergi blow rambut. Siap blow rambut, aku pasang lagu Coldplay. (tersenyum)
"I'll see you soon" Aku cakap lagi sekali dalam hati.

Cubaan ke3,
"Kringg kringgg kringgg ... Hello"
Suara malas baru bangun tidur seorang Libra.

Tahu tak? Aku dah senyum, aku dah lega, aku dah tak perlu cakap apa-apa.

"Aku nak bagitahu ni, yang aku rindu kau. Rindu nak dengar suara kau.." Tapi itu semua cakap dalam hati. Kenapa dalam hati je? Sebab aku akan malu sendiri kalau cakapnya depan-depan. (pipi kembang)

.
.
.
.



(senyum lagi)