21.2.11

Cucuk Belakang Aku Memang Tak Sakit Pun ,

saiko.
aku nak cerita pasal saiko perempuan. haa jangan main main. sekarang dah tak kira jantina tau. saiko perempuan lagi ganas. lagi rakus. haha. macam babi. kau ingat aku boleh jatuh ke? memang lah aku menangis semua tapi tak aa sampai nak jatuh. banyak orang sambut aku weh , gila. kau tu. bajet bajet je. konon tinggi lah taraf kau dari aku. tak weh. ingat aku tak tahu nak buat the exact way kau buat dekat aku ? taaaaak weh. tapi, di sebab kan atas nama kawan , aku hormat kau lagi. biar lah kau buat dajal kan, tak kan aku nak jadi dajal jugak. bukan aku tu. bukaaan. seronok ada kawan macam ni. aku menangis. aku dah rasa down. kau gelak macam setan. seronok lah kan. 

macam ni lah kawan weh. suka tikam belakang. memang tajam pedang kau tu. tunggu lah, satu hari nanti, dajal datang dekat kau. makan kau. 

aku tengah marah ni. sebab kau kawan aku. kawan. kawan yang aku rasa boleh percaya apa bagai. tapi ni tak. ini , kau baling taik dekat aku. kau wangi. haha. agung sangat kau sampai boleh buat macam tu. sial lah weh. pegi mampus. kalau macam ni kawan , aku memang tak akan kawan dengan kau. sebab kawan sentiasa jaga priority kawan. bukan tikam belakang kawan. 

menyirap aku. sumpah sorry entry macam ni. tapi, faham lah. aku pun ada personal. aku pon ada privacy. aku tak sentuh even tengok pon privacy kau. kau pulak hegeh hegeh nak tengok kain aku. F lah weh. terima kasih. 

betul lah. mulut ni kecik, tapi nak tutup susah. hati ni suci tapi sekali hitam dah kuasai, kau lupa kawan. kau lawan je kawan.

ok, aku dah cukup tertekan sini. terima kasih daun keladi kawan !