30.12.10

2010

2011 dah nak datang. dah dekat sangat dah. aku post ni awal sikit kononnya nak berazam lah kan. gaahh. okay, tak pa. at least , kita cuba dari melepet je. next sem, aku risau Basic Mechanics. sumpah risau. tak habis lagi azabnya. may 2011 give the best. i will miss 2010. 2010, jangan lah sedih. biasalah, kejap kita kat atas, kejap kita kat bawah. hihi. 

okay, ada satu aku perasan tahun ni. setiap kali pergi kenduri kenduri, semua rumah pengantin pasang lagu Maher Zain. jadi sekarang aku dah ada satu folder lagu Maher Zain you. haha.

azam aku dah tanam. tengok lah dapat capai ke tak. and, terima kasih yang menjayakan hari hari 2010 aku ye. sumpah aku hargai. :) 
byobyo 2010.

kthxbai.