19.10.10

SI ANON.


hari ini cerita pasal anon-bodoh. fyeah. aku tak faham dek perangai busy body kau anon-bodoh. sumpah. bila kau cakap pasal orang lain, kau ada pandang diri kau sendiri. haiyo, sumpah aku rasa kau ni antara anon bodoh seantero. penat aku nak layan segala ragam kau. terbaik lah weh. kau buat je lah apa apa pon, asal senang hati kau. aku o k a y o k a y sahaja. lagi gembira. tengok kau sambil tawa berdekah dah macam tengok wayang dah. macam ni lah wahai anon, kita pandang diri dulu sebelum judge orang lain. ini sifat manusia yang aku tak suka. Chill.