12.10.10

KARYA.

kau tahu, kata kata yang kau lahirkan guna penulisan lagi tajam dari yang kau cakapkan guna percakapan. sumpah betul. dan, itu yang aku suka. bagi aku, aku suka lagi gaya penulisan. dari tulisan kita boleh baca fikiran. dari tulisan kita boleh rasa keikhlasan. dari tulisan kita boleh menitis air mata. kau tak rasa macam tu? by the way, itu hak masing masing. semua orang punya cita rasa sendiri. ini salah satunya kan?

malam ni aku nak habiskan sisa hidup malam dengan penceritaan orang. cerita guna tulisan. biar rabak mata. aku dah lama tak berjalan malam malam dalam maya. rindu rasa. satu blog ni aku suka. tiap kali online, the first blog aku buka blog yang satu ni lah. naaaaaiiiissss maaannnnhh ;)

okay, gtg.
ttyl :)

p/s : live is golden when you put away the shit. don't just closed your eyes and make it like 'perfect'. for God sake, please. you are so stronger. :')