20.9.10

KEHIDUPAN ITU SENI TANPA PEMADAM.

cerita ini pasal aku. aku lah. aku. Taty.
Taty yang selalu kau orang nampak aku ketawa tanpa henti. haih. maaflah. bila penyakit gi-la aku datang itu yang akan jadi. sabar je lah yer. tiba tiba aku nak cerita pasal aku. apa aku suka, apa aku tak suka.

i.
bila aku dalam keadaan resah, gila, nak mati, sesak nafas, perlu alat penenang. satu je aku nak. dia. bila dia tanya " kenapa ni?" dan aku pulak luah semuanya, semuanya. dia pulak akan bagi kata kata semangat. hah. lepas segalanya, lega. itu, itu dia semangat aku. kuat woo influence kau dekat aku. aku jatuh, kau ada tangan nak sambut. aku sedih, kau ada tisu untuk aku. weh, weh. aku sayang kau lah gila. ohya, bila aku dup dap dup dap, dengar suara dia. gaaaaaaaaaaaah ! aku rasa, dunia ni aku yang punya. holy shit. haih. macam mana aku nak berdiri, bila tongkat sakti aku patah atau hilang. bilang sama aku. ;)

ii.
tensi tensi. aku dalam mega tensi. bila dalam keadaan mcm ni, aku nak satu tempat yang ramai orang. contoh macam I-City tu. tak pon, shopping mall ke, tak pon, tasik ke. mana mana yang aku boleh nampak orang ramai. biar aku tengok orang kiri kanan. nanti hilang lah tensi mega tu. bagi aku lah. bagi kau orang tak tahu lah aku. sumpah weh, boleh hilang kuasa mega tu. tinggal tensi je. baki tu, pandai pandai lah kau handle yer.

iii.
ini bila aku rindu. nak cakap dekat dia, dah selalu cakap. nak cakap dekat kawan, heh. buat apa. nak cakap dekat penyek. hok oloh, kau tu penyek. dah la kepala saja. hee. aku lemparkan dekat langit. ya, langit tu teman aku paling rapat. aku suka tenung langit. biar juling pun tak pe. asal jantung aku takda macam nak terkeluar dari rib ni. haih. sampai satu moment tu, aku tenung terus air mata jatuh. sebab rinduuuuuuuuuuuu. :\

okay, cukup untuk masa sekarang. aku nak berak ni. kacau betul. tengah sedap sedap menulis. buboi ! oh ya. cerita pasal orang yang aku perhati tu belum aku tempek lagi kan. daayyyum. banyaknya aku nak tulis hari ni. haha ;D