3.7.10

I WAS A BIRD & I KNOW WHO I'D SHIT ON FIRST.

aku macam buat bodoh je lah kan. tak tahu kenapa. hish. takpe lah. itu macam suam suam je kot. aku nak tanya, tak nak kasi yang panas punya ke? aku tanya ni, tak nak bagi aku yang panas ke? kau bagi suam, aku tahan je. aku buat lagak cool gila bonggok lah. buat tak nampak. shittho. sebab apa tah, aku macam steady syial. orang ckp let bygone be bygone. pfft pfft. ckp senang lah wok.

until now, aku masih --,
coke dgn syrup. dah mula nak lentok dah ni.
chiow !