20.7.10

BUNCH OF AMORE.


ini saja dah cukup besar nilainya. tak terbida harganya dalam market. priceless bebyy. dengan cuppies, dengan old town, dengan kawan-kawan, untuk hadiah, dan untuk cinta. terima kasih. awak tulang belakang untuk semunya. haish, :') terharu sangat. ini 19July yang paling macho!

muka sangap kan. haha :D comel lah taty.

amoi, beby, :)

syan, hebatkan korang punya plan. grr!

cuppies :P

i love you, bebyyyy. seriously shit, i love you. jgn jauh jauh yer edad. <3

@ Old Town Seksyen 7, 19 July 2010. gaaahhh! tp, yang tak bestnya babies saya tak menghadirkan diri pulak. perkad perkad -,- sayang korang sangat sangat. thnks untuk chesse cakes, cards. blergh! org penat penat nak makan mee kari, deorg buat surprise pulak kan.

thnks jugak untuk yg wish kat Facebook. :)