23.6.10

THEY AINT DAMN.

petang tadi. lepak dengan mak and ayah dekat hall sambil tengok tv. just three of us. mula-mula mak baring dulu. then, ayah ngekor baring sebelah mak. and, i saw empty space between them, teruuussss baring dekat tengah deorg. haha.

mommy : sebok ja dua orang ni. orang nak landing landing pon tak boley.
daddy : ala, apa salahnya nak tido sekali.
taty : yelah mak. akak pon nak baring jugak kat sini. nak tengok tb tu.

mak dengan memek muka. haha. ok, aku suka tengok. haha. aku dgn ayah gelak berdua tengok gelagat mak. ;P

mommy : kakak kat sana nanti jgn duk manja sangat.
daddy : betul. jangan nak boros sangat.
mommy : jangan pulak nanti call mak ja nangis pulak.
daddy : pastu mak pon mata dgn hidung merah sekali.

erk -,-' fine. mana ada saya manja. mana ada saya kuat nangis lah. mana ada saya boros grrrr.

taty : ala, tak da lah. orang gangster lah. tak main lah nangis-nangis.
mommy : yg dulu tu. asyik call mak. nangis ja keja, kenapa?

erk -,-' kena lagi sekali. haish.

taty : ala, ala. relax lah mak. *okay, aku dah tak tau nak cakap apa dah dekat deorang.