1.6.10

TEQUILA HIGH.


oh yeahh. dulu belagak nak mampus. sekarang, tak payah pangil-pangil. terus datang sendiri. dulu tak kenal, pandang dari jauh je. sekarang baru tau sakit tinggal jauh-jauh. ;) dulu tak ada bunga dalam jantung. sekarang taman siap ada nama sendiri lagi. indah kottt.

*senyum lebar lebar dan lebar lagi.

maaf lah. dulu taty annoying habis. gangster lah kata kan. ;D gangster pon ada jugak soft heart nya. dulu saya tak rasa ini dengan awak. tapi sekarang, rasa ni manis gile! dulu saya tolak-tolak awak. ala, itu acah je. sekarang, jangan pegi jauh-jauh. rebah cacat saya nanti.

psst psst. ada sesuatu saya nak bgtau. ILYFM. ini yang ke4 tau. nak lagi,nak lagi *dengan gaya gediknya. terima kasih daun keladi.

p/s ; selamat datang 6. harap kau handsome lah kan. jgn bikin aku frust eh.