4.6.10

SECOND BOYFRIEND OF GANGSTA ;)


ini blog aku ouh. semua shit-shit aku tempek kat sini ouh. tiap-tiap hari pulak tue. aku gangsta kat sini ouh. lu orang jgn nak bikin gua panas lah. issshhh. aku kasi je lu orang nak shit aku. TAK KESAH LAH SIAL ! utk tontonan umum, blog ni dah teman aku lama. jatuh rebah sungkur aku semua dia tau. boyfriend aku ni setia dengan aku. cuma dia tak boley cakap, sentuh aku je. tak pa lah, at least dia bagi aku conteng-conteng dekat muka dia.

blog, selagi kau 'hidup' setia lah dgn gangsta ni eh. i lapp youuu. muah muah!
today's rhythm - In Fear & Faith by Gangsters Paradise

p/s : hari ni life aku mcm palat. kau lah punya pasal, sekejap aku rasa boley panggil kawan, kejap aku memang kena panggil kau sial.