19.6.10

KENCING DUDUK BANG.



bila orang kencing tepi jalan memang fuck kan. mcm dah takda tempat lain ke nak buang? budus lah weh. jatuh maruah bagai tahu. situasi berbeda, tapi perkaranya masih sama. bila kau sedar siapa kau, tiba-tiba datang si anon ckp "kau bajet cun" haih. ini buat aku api ni bodoh.

weh weh, FYI, aku tahu, aku sedar aku tak cun mana weh. even, cun tu pon taknak kat aku lah. so, tak payah nak remind aku lah aku bajet ke tak kan. kau kill mood happy aku kejap tadi. itu yg aku hangin semacam je kat kau anon oih. terima kasihlah, penat-penat ingatkan aku kan. :)