2.6.10

JPJ ohh JPJ


MAAF. ENTRY KALI NI PANJANG ;)

semalam aku tak tido. tak tahu kenapa. pagi tadi, mata panda. yeah, cool sgt lah kan. pegi mencapap dekat Ilmu Pandu tu awal pagi. haih. dah ada ramai yang datang. turn aku no.27, shit. lama nak kena tunggu ni. aku pon on playlist pekak kan telinga lah. thank God tak ngantok kat situ. lepas briefing dari ckgu, JPJ datang wehh! dalam hati cakap, "mintak lah JPJ yg handsome, amin amin mintak lah JPJ yg tak garang amin amin. :) sorang-sorang keluar. ya Tuhan, muka mcm pfft. garang, dgn misainya. haih! tiba-tiba, aaaaaaaaaaww! jpj handsome! i was like OMG! holy shit! haha ;)

fineeee. aku dah start senyum senyum dannn senyuuuummmm. briefing dari jpj, yg handsome tu brief. walaweyyy. aku pon macam syiok tenang sikit lah. rasa mcm tak garang je dia ni. tiba-tiba dia tanya aku, "ada soalan tak?" erk. =,= terkejut aku lah. aku geleng-geleng je. haihhh.

buat bukit parking. aha, syukur. done. time nak amik my form dekat jpj tu. OMG! again, si handsome tu lahhh. grr.

jpj handsome : "panas kan hari ni?" sambil tengok aku senyum.
aku : angguk "ha'ah"
jpj handsome : "bljar kat mana?" sambil tulis2 something kat form tu.
aku : "shah alam"
jpj handsome : "nah, sain kat sini,sini,sini" sambil senyum lagi.
aku : omfg! jgn lah senyum mcm tu. cair nanti "nah, dh siap"
jpj handsome : tenung nama aku compare dgn lesen L. "mmg ada double Z dgn E ka?"
aku : "yea. mmg double Z double E" senyum.
jpj handsome : "oh, ok. nah. good luck jalan raya nanti"
aku : "baiik" senyumm. haha ;D

fineeee. pegi tunggu jalan raya. grr. panas wehhh. then, my turn. ingatkan dgn si handsome tu. rupa-rupanya. dengan si misai. pufff. takott. tapi..
edad : awak jgn cuak tau. bila cuak tu lah boley fail. ;)

aku ingat itu je. :) then, i got P weh.
hellalujah!