7.6.10

IT`S CALLED A VULGAR.


hmm. aku nampak tue. aku nampak. kau tak cakap kat aku pon aku nampak. tak pea. aku nak kau kuat je lah. mungkin dia tak cukup pengalaman. mungkin jugak dia rasa bosan. kau, sabar je. jangan nak terburu-buru. tapi mesti dia fikir macam ni "alah,macam you sorang je kat dunia ni" aku harap kau jangan nak fuck fuck. biar je lah dia. aku still terasa dengan kau act. tapi, tak pe lah. aku dah okay sekarang. past IS past kan. save your heart for some one who gives you breathless. :) aku ada je kalau kau nak cakap apa apa.

oh my dayy. this flu makes me wanna kick your ass. haish. hella! asyik kena sedut-sedut lepas tu buang. lepas tu sedut balik. then, sedut lagi sampai sesak. haaa, baru buang. then, lap kat tisu. dah lembik tisu tue. amik yg baru, lembik lagi. shit.

39.7 degree celcius. freaking hot plus running nose. shit. better i take a nap now. chiaaaww.
today's rhythm : A Dance With Aera Cura - Miss May I