25.6.10

BEAUTY O LA LA.

nak bgtau ni. saya suka tengok perempuan cantik. aw aw. seryes, suka. haha. memang kau cantik lah. seryes, tak tipu. ingat aku suka suka ka cakap kau cantik ke hodoh. :) kalau dah cantik, pakai apa pon cantik kan. uwargh. seryes, aku jeles pada kau kau yang cantik ni. haih. and one more thing, aku takkan cakap cantik pada perempuanyangbajetcantik. puhlease lah. haha. memang aku sial kan. tapi, jujur is the best way EVA!

ala, kalau kau kau yang bajet cantik tu. tak perlu lah weh, nak make up tebal tebal. letak lipstick merah ang ang. pakai eye lash gedabak besar tu. kalau dah tak cantik, tetap tak cantik. MACAM AKU NI HAH. steady je lah. tengok orang cantik, puji. hati pon senang :) tak payah nak tiru gaya ratu cantik pulak. haish.

kenapa kau bebel bebel pasal cantik ke tak ni taty? ada lahh. aku punya suka lah. tak nak baca, blah sana. pegi cuci longkang. end of story kan. dah dah. kondisi aku tak betul dah ni. tengok gambar orang khawin buat aku nak khawin jugak. brrr. -,- sabar lah taty oiii!

kau tengok lah baju khawin ni. mana aku tak meroyan nak khawin derr. haish. gila sexy habis. awwww. aku nak yg ini. seryes, duhh, edad jum khawin now! ahahahaaha. gojes jek baju tu kan?

psst psst, edad. tiba tiba rasa mcm nak pegi i-city lagi lah. jum lahh.