29.5.10

WRITE TO EMPTY MIND.


bukan luck aku lah. lagi pon aku bukan sungguh-sungguh pon nak kat situ. byee USM. ehee. congrats ifaa,tika. korang memang layak pon. jadi orang utara lah pulak korang! :D haha.

eh, tapi aku touching lah jugak kan. nampak sgt lah aku ni cikai. bodosss. dulu apply buat apa doe. dah tahu tak akan dapat. haihhh =,=' salah sendiri lah sial.
tadi, keluar dgn gay. tiba-tiba ifa call. cakap dapat USM. wah wah. aku dah mula chuak badak. -,- muka pucat. jiwa tak tenang babi. phone celcom aku tak bawak.

syud : taty, relax lah. cool je. nanti balik kita check lah
taty : aaa, mcm mana aku nak cool weh. haih.


lepak kedai alya sampai pukul 4 lebeh. balik lah. panas gile. hell, jom heboh tu kosong kot. i mean, tak de pape yang menarik pon. haisshh. buat rugi je aku pegi. tak syiook! panas pulak tu. memang malas nak begerak.

; kenapa lah malaysia tak turun salji??