30.5.10

DEJA VU


aku ikat rambut. buat sanggul tinggi bukit. senang. tak payah nak rimas-rimas. aku buat air panas. kasi kaw kaw. sebab rasanya mata ni tak nak lelap lagi. gasak telinga dengan lagu ihitasquirrelitchangedmylife by eatmewhileimhot! malam ni kita crawling lagi yea nyah. bila dadah aku nak balik yea. gila teruk screen crack sampai sekarang tak baik lagi. shit. :\ air aku dah tinggal half. sedap jugak kan. ahaha ;D lagu mula tukar, always by bon jovy. aku tak dapat nak ber-romance dgn penyek malam ni. soryy nyekk.

- tiba-tiba mood aku swing sekarang. kenapa? ah. ni cerita pasal macha lupa kawan doe. haih. bila dah susah hati, jiwa kacau baru cari aku. bila dah bahagia, hati bertaman. lupa aku. campak aku kat tepi longkang. busuk kau tau tak longkang tu bodoh. :'|

ahaha. maaf lah aku touching. :') tak pe lah. aku tengok kau dah bahagia bagai. okay lah tu bhaii. IT'S SAD WHEN SOMEONE WHO YOU KNOW BECOMES SOMEONE YOU KNEW
- henry rollins. tak pe lah. tak pe. aku memang tak kesah pon kan. tsk tsk. crying my fucking eyes out there. someone ignoring you always fun rite? *double shit.