28.5.10

BUDAK SETAN NI BUAT AKU CAIR.


ah budak setan, kau memang setan lah kan. buat aku cair bagai nak rak. haih. tunggu lah. aku nak beli kau. lepas tu aku nak pelok-pelok kau tak nak lepas. cium-cium muah muah! haha. ;DD LAGENDA BUDAK SETAN. nak tengok cerita ni bhaii. sial, novel pon nak. nak nak. anyone. beli kan. uwaaaaaaaaaaaaaa :'| dua novel aku nak. hish!
  • Lagenda Budak Setan by Ahadiat Akasyah
  • Cinta Kau Aku by Buku Prima
aku rasa malam ni, tenang sikit kot. semalam tido around 4++. thanks you, temankan, tenangkan hati ni. takde lah gelabah cibai. tido lupa cuci eye liner. bangun esok pagi mata eye-bag-holiou plus macam pocong pon ada. haha ;D stupido taty. nangis kau ingat, nak cuci mata kau tak ingat kan. bangun je, period pain datang nak merogol aku. ceh! shit. ingat aku suka ke period pain ni. susahkan hidup je. shit. shit. shit.
BULLET FOR MY VALENTINE-ROAD TO NOWHERE