1.5.10


blog! dah lama tak post kat sini kan. asyik Tumblr je. ehee. maaf lah. sini, cerita tentang hospital. yeaah. bestt! cool! *cool lah sgt kan.

hmm, gastrik terlampau. kenapa? kerna saya skip skip meals. kenapa? kerna saya tak rasa nak makan walaupun secubit. kenapa? kerna saya tak ada jawapan utk soalan itu. ;)

mlm tu dah tak tahan, terus di bawa ke hospital bahagian Emergency. gaaah. sakit nya perit. then, amik darah. check. okai, masuk wad. cool huh? :) text ifa. and, poskan phone balik rumah. sbb tahu phone tu tak akan bunyi pon.

doctornya baik, nurse pon. nasihat yang panjang lebar. makan yea, jangan skip makan tu. aku anggukangguk je. hee ;) saya dapat janji atau tak, tak tahu lah. tak dapat nak crossing fingers ni. sorry soryyy.

begitulah ceritanya. :)


; Tuhan, janganlah jauhjauhkan dia dari aku yea. :')