17.4.10

Dedicate to Suaidi

hai hai ! :)
semalam, chating dgn suaidi.

S : taty !
T : ya, kenapa ?
S : bf sihat ka ?
T : *bdk ni dah tkda soalan lain nak tnya ka? hmm. sapa ?
S : ala, yg time skolah dlu tu lah.
T : ohh. ntah. sihat la kot. aku tgok dah hapy.
S : sekarang mst ada yg baru kan ? yg dulu jahat.
T : iyaa :) *erk. yelakot jahat.
S : bestkan rasa ada org sayang kita. mcm mana nak buat ada perasaan tu taty ?
T : *soalan ni mmg best. mcm mana nak explain kat bdk ni. haila. hmm. best lah. satu masa nt ko ada lah perasaan tu suaidi. jgn risau. skrg bukan masanya lagi kot.
S : aku dh cuba nak syg org. tp kat sini tak boley.
T : itu lah, satu masa nt ada la tu. sabar okai ? :)
S : kat sini ada program anti-perasaan *klau tak salah aku lah. berjalan secara besar-besaran
T : erk. yeaka. haila. eheeee. tkpa lah, nt dh balik mlysia bercinta lah :)
S : okai lah. wish me luck. aku ada exm sampai July
T : July? bapak lama. okaii. gudluck !

haha. suadi suadi *gelenggeleng kepala. apa lah. asal topiktopik ni tanya aku kan. macam lah aku pandai sangat kan. :)
dont worry lah ! nanti ko dpt jgk cinta hati ko. cuma sekarang bukan masa ko lagi. tunggu je lah !
raya balik kan ? jumpa nanti eh ! :)
btw, GUDLUCK for your exam.

p/s ; suaidi dah maju. dah ada facebook kwn kwn ! ;DD