15.4.10

Babengg !

hui hui ! :DD rasanya entry kali ni takada ayat bunga2. ehee ;)

marii. tengok gambar. orang cakap PICTURES CAPTURED MILLION STORIES. memang betol lah kan. aku tengok balik gambar2 ni rasa nak nagiss je keja ! memang rindu kalian gila babeengg lah !

alia.minah.ifa. korang memang teman overnite terbaik ! nt degree, kita overnite mcD lagi yeah.

awak awak ! cinta, kuat makan kan. itu lah dah buncet ! ehee.
rindu awakkk. im dyingggg now b.

bzzt bzzt. okai. malam dinner asasi. cantik baju kita kan. haha ;D
thnkssss b. ily besar besar punya !

ifa ifa. kau teman paling rapat ! aaaa. rindu kau skrg ni. datang la sini. borakborak, nangis nangis sama sama dengan aku. :'(

amy.ziela. korang roommate paling hawt ! ;DD
thnksss jaga aku selama ni. sayanggg kornag gila babenggg !

alia.hazie.
hahaha ;D korang buat aku ketawa tak ingat dunia ;)

ifa. ko lagi ! haha ;D well, kita selalu berdua kan.
aaaa ;'( rindu DK


lif pon jadi kan. haha. ayuu gile pakai kurung ;)
miss kau lif-yg-lembab


tika. aaaaaa. kau sahabat paling bestt seantero dunia. baik. pandai.
aku mmg tabik kau !
aku tampak comel di situ. ahaha ;DD
doreen,tika,farah rindu kau orangg.
farah. kau teman shopping paling cool !
aku suka hang out dgn kau ! :)

gambar ni lagi memalu kan !
HAHAAHA ;D rindu korangg !

tak payah buat muka comel sgt lah taty -_______-


hey hey, muka aku mcm siam lah :


r i n d u ;'(


sayangg korangg !!


hey kawan, apa lagi yang boley aku cakap.
aku sayang korang. doakan kita jumpa di lembaran baru :)
p/s ; aku tengah sakit skrg ! ;(