17.3.10

setan, bertopengkan manusia

jangan buat aku benci kau dan kau dan kau punya kerabat.
hypocrite tahu! aku memang tak faham dengan dunia sekarang.
kau, tak puas hati dengan aku dari dulu lagi kan.
talk to me. mari! bukan dengan orang lain. haih.

tadi memang aku teda idea nak merapu kat sini. but now. eyaah!
shit, gila la kau dan kau dan kau punya kerabat! pakai topeng manusia padahal setan!
dunia ni memang macam ni kan. tak cukup apa yang Tuhan bagi kat diri sendiri. mesti nak lebih.
mesti nak menang daripada orang lain. kalau dari segi kebaikan tak apa, aku pon tak kesah.
ini nak menjatuhkan orang lain and and gangu hidup orang. memang aku angin lah.

grrr. benci kau, kau kau dan kerabat kau! gila!