17.2.10

*sigh

susah nak puaskan hati dua belah pihak. kadang-kadang rasa tersepit, dihimpit bagai.
tapi, disebabkan dua-dua pihak sangat disayangi, diamkan diri is the best thing. *sigh
bila di sini, rasa okai. bila di sana, kekok tapi okai. hmm *sigh
saya okay aja. tapi terasa susah juga. bukan senang. bukan juga susah. haih
dah la, tak nak pikir. asal saya bahagia suda :) kalian pon, jangan lah nak berhipokrit.
kita kan manusia. berkawan, menjalinkan hubungan sesama insan tak salah :)

noe what, this week macam terbaikkk lah. aha!
18Feb aka esok - fizik punya test 2
19Feb aka lusa - math punya test 2
20Feb aka tulat - computing punya test 2

hebatkan! HAHA :')
macam nak menangis meraung bagai tapi tak terdaya. haish.
mak pesan,"all the best my daughter!" itu sebagai semangat.
and, semangat saya pon dah ada kat sini. :)